Кондитерская студия – Lulu

Блог

20.07.2018
Як приготувати гарний торт у спеку
26.07.2018
Кислотність тіста
22.08.2018
Чому кекси просідають у середині?
29.08.2018
Як заморозити тісто для печива
03.10.2018
Як зробити пір’я з шоколаду
13.10.2018
Види десертів
23.10.2018
Як очистити і обсмажити мигдаль
14.11.2018
Вишнево-ванільна Панна Котта
12.12.2018
Макарон чи макарун: у чому різниця?
05.02.2019
Хлібне тісто
07.02.2019
Види цукру
15.02.2019
Способи використання джемів та варення
28.02.2019
Який торт подарувати на 8 березня
14.03.2019
Швидкі пончики: рецепт
15.04.2019
Топ 5 десертів без випічки
21.04.2019
Десерти італійської кухні – Топ 5 італійських десертів, які Ви повинні спробувати
25.04.2019
Мафін, кекс і капкейк – у чому різниця
30.04.2019
Торт без глютену
07.06.2019
Сирний крем для торта
12.06.2019
Крема для вирівнювання торта
08.07.2019
ПП десерти
09.07.2019
Десерт три шоколади
14.07.2019
Десерт пташине молоко із білків
17.07.2019
Десерт з чорносливом та горіхами королівський