Начинки

Ніжний ванільний бісквіт, вершковий крем з персиковим смаком в поєднанні з свіжими шматочками апельсина, ківі, та персика.

Вологий ванільний бісквіт з сирною ніжною текстурою, цедрою лимона та персиком.

Насичений шоколадний бісквіт, просочений лікерним сиропом, вершковий крем з бельгійського шоколаду в міру солодким шоколадним післясмаком.

Духм’яний, вологий шоколадний бісквіт, кулі з чорної смородини в поєднанні з шоколадним кремом.

Класичне поєднання – це шоколадні бісквіти просочені вишневим сиропом, крем-чіз з шоколадом, цільною соковитою вишнею.

Ванільний бісквіт, вершковий крем з додаванням карамелі та подрібнених волоських горішків.

Вершковий бісквіт з кислинкою полуничного кулі і прошарком крему з маскарпоне.

Легкість м’ятного бісквіту. Манговий крем-чіз з малиновим кулі. Крем на основі маскарпоне.

Мус пломбір на білому бельгійському шоколаді, полуничне кюлі, бісквіт на Бурбонській ванілі.

(без лактози та глютена)
Мигдально-кокосовий дакуаз посипаний мигдальним крокантом під фірмовим кремом на основі кокосових вершків

Духмяна білково горіхова основа з вершковим акцентом. З ніжним шоколадно–фундучним після смаком.

Меренговий бісквіт (дакуаз) на волоському горіху, Вершковий крем з додаванням карамелі і подрібнених волоських горіхів.


Цитрусова свіжість апельсинового курта в поєднанні з легким апельсиновим мусом на бісквіті мигдалевого борошна.

Французький мус на білому шоколаді, молочний та чорний бельгійський шоколад