Кондитерская студия – Lulu

Начинки

Фруктова

Ніжний ванільний бісквіт, вершковий крем з персиковим смаком в поєднанні з свіжими шматочками апельсина, ківі, та персика.

Сирна

Вологий ванільний бісквіт з сирною ніжною текстурою, цедрою лимона та персиком.

Шоколадна

Насичений шоколадний бісквіт, просочений лікерним сиропом, вершковий крем з бельгійського шоколаду в міру солодким шоколадним післясмаком.

Шоколадна смородина

Духм’яний, вологий шоколадний бісквіт, кулі з чорної смородини в поєднанні з шоколадним кремом.

Вишня в шоколаді

Класичне поєднання – це шоколадні бісквіти просочені вишневим сиропом, крем-чіз з шоколадом, цільною соковитою вишнею.

Горіхова

Ванільний бісквіт, вершковий крем з додаванням карамелі та подрібнених волоських горішків.

PREMIUM
Червоний оксамит

Вершковий бісквіт з кислинкою полуничного кулі і прошарком крему з маскарпоне.

PREMIUM
Манго-Малина

Легкість м’ятного бісквіту. Манговий крем-чіз з малиновим кулі. Крем на основі маскарпоне.

PREMIUM
Снікерс

Мус пломбір  на білому бельгійському шоколаді, полуничне кюлі, бісквіт на Бурбонській ванілі.

PREMIUM
Рафаелло

(без лактози та глютена)
Мигдально-кокосовий дакуаз посипаний мигдальним крокантом під фірмовим кремом на основі кокосових вершків

PREMIUM
Столична

Духмяна білково горіхова основа з вершковим акцентом. З ніжним шоколадно–фундучним після смаком.

PREMIUM
Меренгова

Меренговий бісквіт (дакуаз) на волоському горіху, Вершковий крем з додаванням карамелі і подрібнених волоських горіхів.

МУСОВА
Полунична
Мус з бельгійського білого шоколаду в поєднанні з прошарком полуничного кулі на подушці соковитого шифонового ванільного бісквіту.
МУСОВА
Апельсинова

Цитрусова свіжість апельсинового курта в поєднанні з легким апельсиновим мусом на бісквіті мигдалевого борошна.

МУСОВА
Три шоколади

Французький мус на білому шоколаді, молочний та чорний бельгійський шоколад