x
Обрати
Фруктова
Ніжний ванільний бісквіт, вершковий крем з персиковими смаком в поєднанні з свіжими шматочками апельсина, ківі, та персика.
Творожна
Вологий ванільний бісквіт з сирною ніжною текстурою, цедрою лимона та персиком.
Шоколадна
Насичений шоколадний бісквіт, просочений лікерним сиропом, вершковий крем з бельгійського шоколаду в міру солодкий шоколадним після смаком.
Вишня в шоколаді
Класичне поєднання-це шоколадні бісквіти просочені вишневим сиропом , крем-чіз з шоколадом, цільною свіжою вишнею.
Шоколадна смородина
Духм’яний, вологий шоколадний бісквіт, кулі з чорної смородини в поєднанні з шоколадним кремом.
Горіхова
Ванільний бісквіт, вершковий крем з додаванням карамелі та подрібнених горішків.
Манго-Малина
PREMIUM
Легкість м’ятного бісквіту. Манговий крем-чіз з малиновим кулі. Крем на основі маскарпоне.
Легкість м’ятного бісквіту. Манговий крем-чіз з малиновим кулі. Крем на основі маскарпоне.
Снікерс
PREMIUM
Мус пломбір на білому бельгійському шоколаді, полуничне кюлі, бісквіт на Бурбонській ванілі.
Мус пломбір на білому бельгійському шоколаді, полуничне кюлі, бісквіт на Бурбонській ванілі.
Червоний оксамит
PREMIUM
Вершковий бісквіт з кислинкою полуничного кюлі і прошарком крему з маскарпоне.
Вершковий бісквіт з кислинкою полуничного кюлі і прошарком крему з маскарпоне.
Рафаелло
PREMIUM
(без лактози та глютена) Мигдально-кокосовий дакуаз посипаний мигдальним крокантом під твердим кремом на основі кокосових вершків
(без лактози та глютена) Мигдально-кокосовий дакуаз посипаний мигдальним крокантом під твердим кремом на основі кокосових вершків
Столична
PREMIUM
Ароматна білково-горіхова основа з вершковим акцентом. З ніжно шоколадно-фундучним післясмаком.
Ароматна білково-горіхова основа з вершковим акцентом. З ніжно шоколадно-фундучним післясмаком.
Меренгова
PREMIUM
Унікальна меренга з волоськими горіхами. Збалансований крем-сир та король смаку малиновий конфітюр
Унікальна меренга з волоськими горіхами. Збалансований крем-сир та король смаку малиновий конфітюр
Апельсинова
мусова начинка
Цитрусова свіжість апельсинового курта в поєднанні з легким апельсиновим мусом на бісквіті мигдалевого борошна.
Цитрусова свіжість апельсинового курта в поєднанні з легким апельсиновим мусом на бісквіті мигдалевого борошна.
Три шоколада
мусова начинка
Французький мус на білому шоколаді, молочний та чорний бельгійський шоколад
Французький мус на білому шоколаді, молочний та чорний бельгійський шоколад
Полунична
мусова начинка
Мус з бельгійського білого шоколаду в поєднанні з прошарком полуничного кулі на подушці соковитого шифонового ванільного бісквіту.
Мус з бельгійського білого шоколаду в поєднанні з прошарком полуничного кулі на подушці соковитого шифонового ванільного бісквіту.
K-09

Категорія: корпоративні торти
Залиште свій номер телефону і наш менеджер Вам передзвонить. Ви можете внести будь-які зміни у вигляд торта, а також вибрати одну з доступних начинок.