Кондитерская студия – Lulu

Як очистити і обсмажити мигдаль

Как очистить и обжарить миндаль

Мигдаль – чудовий горіх, який являє собою чудову закуску та інгредієнт для випічки.

Мигдаль зазвичай має тонку коричневу шкірку. Шкірка їстівна і не надає горіхам занадто багато додаткового смаку, тому найчастіше залишаємо її. Проте бувають випадки, коли Ви можете захотіти очистити свій мигдаль з естетичних міркувань, і усунення шкірки спочатку може здатися досить складним завданням. На щастя, якщо у Вас є кілька хвилин, Ви можете прочитати про наш лайфхак як швидко очистити мигдаль.

Як очистити мигдаль

Крок 1. Доведіть воду до кипіння. Киньте мигдаль у киплячу воду на 55-60 секунд, щоб розм’якшити його. Чи не перетравлюйте. Бланшування мигдалю у гарячій воді впливає на горіхи достатньо, щоб послабити їх шкірки, а короткий термін кипіння утримує горіхи від придбання м’якості.

Крок 2. Пересипте мигдаль у друшляк і потримайте під холодною водою. Це ще більше послабить шкірку та припинить приготування мигдалю через залишкове тепло.

Крок 3. Перемістіть мигдаль на підставку з паперовим рушником або стільницю та видаліть шкірку. Ви можете очистити шкірку пальцями або видавити мигдаль (наш кращий метод).

Поради: Використовуйте дрібну сковорідку, а не глибоку каструлю. Вам не потрібно багато води і це скоротить час кипіння. Крім того, сковорідкою зазвичай легше маневрувати, ніж глибокою каструлею.

Якщо ви плануєте підсмажити мигдаль, ви можете зробити це відразу. Якщо Ви хочете його зберігати, залиште мигдаль на таці з паперовим рушником протягом кількох годин, перш ніж його розфасувати.

Як підсмажити мигдаль

Підсмажений мигдаль – відмінне доповнення майже до будь-якого рецепту, який потребує горіхів, оскільки вони приносять набагато більше смаку рецепту, ніж їх підсмажені аналоги. Підсмажування горіхів посилює їх смак, викликаючи виділення їх натуральних масел, і це посилює їхню текстуру, роблячи їх чіткішими. Повільне обсмажування горіхів забезпечує найкращий смак та результат.

Етапи обсмажування мигдалю

По-перше, заздалегідь розігрійте духовку до 135 °C. Покрийте аркуш для випікання пергаментним папером, щоб запобігти прилипанню.

По-друге, помістіть горіхи в рівний шар на лист і запікайте їх протягом 25-30 хвилин, помішуючи кожні 10 хвилин або близько того.

По-третє, перевірте горіхи. Добре підсмажений мигдаль повинен бути рівномірно обсмажений по всій пощаді, а не лише навколо зовнішнього краю. Візьміть мигдалик і розріжте її навпіл. Якщо горіхи рівномірно обсмажені, вони готові видалити з духовки, і щоб охолонути. Якщо центр горіха ще не підсмажений, поверніть його в духовку ще на 10 хвилин. Випікати до кінця.

Горіхи не здаються хрусткими, коли вони гарячі, але хрумтітимуть, коли вони охолонуть. Очищений мигдаль стане золотисто-коричневим по всьому периметру, але розрізати горіхи навпіл – найкращий спосіб побачити, чи вони приготовані рівномірно. Рекомендуємо обсмажувати мигдаль великою партією і зберігати горіхи в повітронепроникному контейнері, щоб вони були готові до використання пізніше.

Мигдаль – невід’ємний інгредієнт створення для шедеврів кондитерського мистецтва. Марципан, макаруни, мигдалеві пластівці, печиво, торти, капкейки – все, що Вашій душі завгодно, мигдаль тільки прикрасить і облагородить. Ніжний та витончений, він, безсумнівно, побалує Ваші смакові рецептори. Пам’ятайте, що Ви завжди можете замовити кондитерський виріб з мигдалем у нашій студії Лулу.

Читайте також