Сирний крем для торта

Сирний крем для торта є одним із найсмачніших для більшості, а тому найпопулярніших. Він ніжний та ароматний. Підходить як для наповнення, так і для десерту.
Весь Інтернет рясніє керівництвом про те, як приготувати такий крем. Він чудово підійде для торта з бісквітними коржами. Сирний крем можна доповнювати фруктовими добавками, горіхами або шоколадом. Давайте спробуємо приготувати сирний крем у домашніх умовах, щоб порадувати рідних та близьких. Наприклад, Ви можете спекти торт бісквітний, до якого чудово підійде крем на основі сиру. Він усім сподобається: і ласунам, і навіть тим, хто стежить за фігурою, адже він легкий і не жирний.
Як приготувати крем для торту?
В основі крему м’який сир. Дуже важливо для приготування використовувати посуд, добре вимитий. Також її перед використанням важливо насухо витерти. Крім мисок (бажано глибоких) нам знадобиться блендер (міксер), віночок, сито і ложки.
Інгредієнти: м’який сир (250 гр. з високою жирністю), масло вершкове (100 гр.), пудра цукрова (200 гр.), цукати (за смаком), ваніль або ванільний цукор (пакетик), лимон або апельсин (цедра, по смаку).
Сирний крем для торта
Дуже важливо, щоб основний інгредієнт – сир, м’який, жирний і дуже свіжий. Купуйте його лише там, де знаєте про якість. Краще обрати сир з тривалим терміном придатності (наскільки можливо), оскільки крем буде використовуватися для торта, а тому якийсь час його потрібно тримати не в холодильнику, а поза ним, прямо в приміщенні.
Інструкція
- Виймаємо вершкове масло з холодильника заздалегідь – воно має бути м’яким. Починаємо його збивати за допомогою блендера чи міксера. Консистенція має стати тугою.
- Сир протерти через сито, щоб потім консистенція крему була повітряною та м’якою. У сир додати ваніль, перемішати. Після цього скласти цю масу в блендер (чашу).
- До сирної маси з ваніллю додати|добавляти| збите вершкове масло|мастило|, тільки одну столову ложку і далі збивати на не найвищій швидкості. Олія повинна розчинитися. Далі поступово додаємо олію і збиваємо до розчинення. У результаті кремова суміш повинна вийде, причому однорідна.
- Все це можна робити і за допомогою міксера, але також не на найвищій швидкості.
- Наприкінці можна додати до смаку: цукати, корицю, цедру апельсина чи лимона за бажання.
- Можна експериментувати і додати в крем харчовий барвник, щоб досягти потрібного кольору.
Як використовувати сирний крем
Як Ви знаєте, крем готовий! Адже це не складно, правда? Заберіть його обов’язково в холодильник на годину 1,5. Тепер його можна використати:
- для того, щоб змастити коржі та сформувати торт із бажаного тесту;
- щоб наповнити кремом тістечка;
- щоб додати до крему фрукти, родзинки, горіхи, цукати та морозиво та вживати як окремий десерт.
Можна навіть сирний крем використовувати з млинцями – оригінальні ласощі вийде. Сирний крем буває в різних варіаціях, з додаванням ванілі, або вершків (тоді вийде сирно-вершковий), сирно-шоколадний, сирно-йогуртовий та інші.
Кондитерська студія Lulu пропонує Вам на вибір багато різних десертів та святковий тортів із сирним кремом і не тільки. Вибирайте те, що подобається саме Вам.



