Класичні начинки
Фруктова

Ніжний ванільний бісквіт, вершковий крем з персиковим смаком в поєднанні з свіжими шматочками апельсина, ківі, та персика.
Сирна

Вологий ванільний бісквіт з сирною ніжною текстурою, цедрою лимона та персиком.
Шоколадна

Насичений шоколадний бісквіт, просочений лікерним сиропом, вершковий крем з бельгійського шоколаду в міру солодким шоколадним післясмаком.
Вишня в шоколаді

Класичне поєднання - це шоколадні бісквіти просочені вишневим сиропом, крем-чіз з шоколадом, цільною соковитою вишнею.
Шоколадна смородина

Духм’яний, вологий шоколадний бісквіт, кулі з чорної смородини в поєднанні з шоколадним кремом.
Горіхова

Ванільний бісквіт, вершковий крем з додаванням карамелі та подрібнених волоських горішків.
Преміум начинки
Манго-Малина

PREMIUM
Легкість м’ятного бісквіту. Манговий крем-чіз з малиновим кулі. Крем на основі маскарпоне.
Снікерс

PREMIUM
Брауні бисквіт з додаванням горіховогу крем чізу, солоною карамелі та нуги туррон.
Червоний оксамит

PREMIUM
Вершковий бісквіт з кислинкою полуничного кулі і прошарком крему з маскарпоне.
Рафаелло

PREMIUM
(без лактози та глютена) Мигдально-кокосовий дакуаз посипаний мигдальним крокантом під твердим кремом на основі кокосових вершків
Столична

PREMIUM
Духмяна білково горіхова основа з вершковим акцентом. З ніжним шоколадно–фундучним після смаком.
Меренгова

PREMIUM
Меренговий бісквіт (дакуаз) на волоському горіху, Вершковий крем з додаванням карамелі і подрібнених волоських горіхів.
Мусові начинки
Апельсинова

мусова начинка
Цитрусова свіжість апельсинового курта в поєднанні з легким апельсиновим мусом на бісквіті мигдалевого борошна.
Три шоколада

мусова начинка
Французький мус на білому шоколаді, молочний та чорний бельгійський шоколад
Полунична

мусова начинка
Мус з бельгійського білого шоколаду в поєднанні з прошарком полуничного кулі на подушці соковитого шифонового ванільного бісквіту.