Кондитерская студия – Lulu

Як приготувати гарний торт у спеку

Как создать красивый торт в жару

Випікання великого гарного торта і так завдання не з легких, а в спеку стає справжнім викликом. Ця стаття допоможе Вам отримати кілька порад від професійних кухарів зі створення шедеврів кондитерського мистецтва влітку.

Насамперед, обзаведіться темними жалюзі або дзеркальною плівкою, і завісьте ними вікна. Самі вікна також тримайте закритими. Помістіть крем в холодильник перед обробкою, і вибирайте рецепт твердішого торта для роботи. Нарешті, як тільки Ваш торт покритий глазур’ю і прикрашений, дайте спокій і помістіть в холодильник, а дістаньте тільки перед самою подачею.

Читайте також:

Ідеальний масляний крем у спеку

  1. Знайдіть стабільний рецепт. Подивіться відгуки в блогах, бажано іноземних сайтах, запитайте бабусю чи подруг – так виявите найперевіреніший варіант.
  2. Якщо в рецепті згадується включення в крем молока, замініть його водою на більш тривалий термін зберігання.
  3. Зменшіть вміст рідини у вашому рецепті. Якщо навколо справді жарко і волого, професіонали додають лише ароматизатор і зовсім не включають у крем рідини.
  4. Тримайте свій торт у холодильнику, але обов’язково поставте його в коробку і кілька разів оберніть, щоб ніщо не потіло на торт, коли Ви виймаєте його з холодильника.
  5. Ви також можете використовувати рослинне масло скорочення овочів у своєму рецепті. Деякі люди навіть повністю замінюють їм вершкове масло. Ми знаємо, що не всім це подобається, але це може бути хорошим варіантом у ситуації, що склалася. Іноді Вам потрібно лише знайти хороший бренд олії, щоб Ви навіть не помітили різницю. Рослинна олія має більш високу температуру плавлення, ніж олія, тому це дуже хороший інгредієнт для приготування в спеку.

Поради для літнього приготування

Професіонали також радять помістити випечений корж на ніч у холодильник, перш ніж покривати кремом. Крім того, Ви можете використовувати високі форми-каркаси для тортів з бортиками, а не просто каркас ярусів для забезпечення додаткової підтримки. Використовуйте також вентилятори та повітряні охолоджувачі під час готування – вони справді допомагають.

Крім того, кондитери зі стажем регулярно в процесі приготування промивають руки в дуже холодній воді, крім основного миття рук, просто щоб не допустити, щоб руки розігріли цукрову пасту або олійний крем у тубі і так далі.

Постарайтеся вибирати рецепти кондитерських виробів щільнішої консистенції, готувати багатошарові бісквітні торти з тонкими прошарками крему, але з просоченням сиропом або алкоголем. Добре охолоджуйте попередньо кожен інгредієнт і навіть поверхні, а також інструменти, якими плануєте орудувати у процесі приготування торта. Для того, щоб уникнути конфузу з потеклим, втративши свій вигляд або спітнілим покриттям торта (глазурь, декор тощо), розгляньте варіант “голого торта” з декором живими квітами. Прекрасний і ультрасучасний тренд, який здивує Ваших гостей та близьких, спростивши при цьому Вам життя.

Але все ж таки, якщо Ви хочете позбавити себе зайвих турбот, то Ви можете оформити торт на замовлення в нашій кондитерській майстерні. Переходьте до розділу замовлення, який знаходиться угорі сторінки та оформляйте торт на замовлення у Києві.

Читайте також